Ik ben 60+, travestiet, hoog opgeleid en heb een brede interesse ook buiten de S.M. In mijn dagelijks leven omring ik mij met slaven die mij op alle gebied ten dienste zijn. Voor onervaren slaven kan ik veel geduld opbrengen en zal deze dan ook opleiden tot een voor mij geschikte dienaar. Ik vind het heerlijk om de leiding over jou leven te nemen.

Ik heb een aantal sadistische trekjes en het geeft me een geweldig machtig gevoel om een gewillig slaafje te vernederen. In mijn sessies kan ik je binnen een aantal seconden duidelijk maken dat mijn seksualiteit ver boven die van jou staat. Qua kledingstijl heb ik een voorkeur voor de strenge “onderwijzeres” look zoals plooi- en plisseerokken, maar ook wel leer; het versterkt mijn dominante gevoelens en geeft me het ultieme ‘Meesteres-gevoel’.

Het is een combinatie van deze factoren waardoor ik heb gekozen om mijn BDSM  life-style met jullie te delen.

De diversiteit van mijn slaven en hun onderlinge verschillen zijn voor mij een bron van inspiratie en helpen mij om mijn dominantie en sadisme in de praktijk te brengen. Laat mij weten waar jouw hartslag van omhoog gaat en ik laat je weten wat mogelijk is!

SM is voor mij de ultieme uitlaatklep, de meest ideale samenwerking tussen lichaam en geest. Voor mij staat het voor creativiteit, inlevingsvermogen, spontaniteit en respect. In het spel ben ik op zoek naar een wisselwerking, een manier om elk spel uniek te maken. Ik zal daarom ook iedere mogelijkheid aangrijpen om te reageren op jouw presteren, of dit nu komt in de vorm van een straf, een mindfuck of een beloning.

Ik ben streng, veeleisend, egoistisch, sadistisch en zeer duidelijk naar mijn slaven toe. Afhankelijk van datgene wat het meeste effect sorteert, breng ik jou in een positie waarin de gevoelige delen van je lichaam optimaal gepresenteerd worden aan mijn zweepje, mijn laarzen of voor welke attributen dan ook. Hoe het ook zij: Ik kan ongestoord mijn pijnigingen, martelingen en bestraffingen uitvoeren terwijl mijn slaafje het zichtbaar zwaar heeft. Of dit nu is omdat hij zojuist zijn pijnlijke straf heeft ontvangen of omdat ik hem in een staat van opwinding heb gebracht en zijn afhankelijkheid van mij overduidelijk is geworden. Ik vind het heerlijk om hem juist dan in zijn ogen te kijken

Laat je door mijn dominantie verleiden.

 

 

 

 

 

(Totaal 1.500 bezoekers, 1 bezoekers vandaag)
Ben je 18 jaar of ouder Deze website is alleen toegankelijk voor personen van 18 jaar of ouder. Bevestig dat je 18 jaar of ouder bent of druk op Exit.